Je coach naar een gezond gewicht voor volwassenen en kinderen
Lekker Puh!!! » Ervaringsverhalen Lekker Pûh!!!

Ervaringsverhalen Lekker Pûh!!!

Hier enkele (terecht!) trotse kinderen die, net als honderden andere kinderen en jongeren, het Lekker Pûh!!! traject volgen of hebben afgerond. Wat een verschil!

Nieuwsgiering naar nog meer ervaringen met Lekker Pûh!!!?
Kijk dan eens op de landelijke website van Lekker Pûh!!!
.

 michelle.jpg

 

Michelle volgt de methode Lekker Pûh!!! om letterlijk en figuurlijk lekkerder in haar vel te zitten. In de IKON Mensjesrechten documentaire "Niet van suiker" wordt prachtig in beeld gebracht dat het bij Lekker Pûh!! niet alleen om het getalletje op de weegschaal gaat. Heb je de documentaire gemist? Kijk hem hier terug.

 

 

 
Jennine: "Ik ben heel blij dat ik naar Lekker Pûh!!! ben gegaan. Ik zat echt niet lekker in mijn vel door mijn overgewicht. Nu ik op gezond gewicht ben voel ik me veel zekerder van mezelf. Ik heb superveel geleerd over hoe ik op een leuke en lekkere manier kan omgaan met eten".
Jennine heeft heel wat kilometers afgelegd voor haar bezoekjes aan Lekker Pûh!!! omdat de voor haar dichtstbijzijnde Lekker Pûh!!! vestiging, Lekker Pûh!!! Flevoland, niet naast de deur lag. Ze had het er graag voor over: "Omdat ik wist waar ik het voor deed."

 

 

Jacinda is een superstoere meid die vele kilo's kwijtraakte en enorm groeide in zelfvertrouwen.

Jacinda weet na het Lekker Pûh!!! traject dat ze echt kan vertrouwen op haar eigen kracht en doorzettingsvermogen.